snurk

snurk-beddengoed-dekbedovertrek-astronaut-katoen-1wat zullen de jongens lekker slapen en dromen over stoere heldenverhalen onder een dekbed van een astronaut, brandweerman, piraat of ridder. de meisjes slapen als roosjes en zien eruit als prinses of ballerina, ze gaan in galop naar dromenland en vallen in slaap als amazone…

elk kind wil best naar bed als het er in kan plonzen, het bed lijkt op een zwembad.

snurk for horizontal living, kortom beddengoed waarvan je heerlijk gaat snurken op weg naar dromenland…

ook voor volwassenen zijn er mooie overtrekken bedacht, met de prachtige titels ‘schaapjes tellen’, ‘een vriendje voor het leven’. ‘granny’ is een bont sprei gemaakt door grootmoeder, lijkt het. er ligt een poes heerlijk opgekruld te slapen op het voeteneinde of een vergeten bh. het lijken gebreide patronen en het lijkt leer. lijkt want het is fotorealistisch geprint op een zachte stof en het slaapt vast heerlijk.

het idee is ontstaan in 2007 met de matrashoes le-troittoir en het overtrek le-clochard, slapen op het trottoir onder een kartonnen doos. bedacht door peggy van leer en erik van loo. een groot succes en de opbrengst daarvan ging naar de stichting zwerfjongeren in nederland. inmiddels is het een heus merk met designy beddengoed, strak realistisch en altijd met een knipoog.

3 gedachtes over “snurk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s