Setting the Elegance

Schermata-2015-11-26-a-10.05.26

De samenwerking van het Italiaanse meubelmerk Moroso met het Italiaanse stoffabrikant Rubelli geeft tal van bijzondere mogelijkheden.

De hier toegepaste stof is een vertaling van een afbeelding op papier uit de 18e eeuw, een elegante decoratie met korenaren, een paar duiven, een strooien hoed, linten en bloeiende takken. Een bijzonder rijk weefsel met veel kleuren, van 11 viscose en 1 metallic garen. Qua tijd kost het meer dan een uur weven voor 1 meter van deze mooie stof.

De stof is gemaakt als kleding voor de bijzondere zitelementen. Zoals backstage gebeurt tijdens een modeshow, waar de modellen het publiek gaan imponeren, emotioneren, het met ze te delen en te laten genieten.

Setting the Elegance is de nieuwste collectie van Moroso. Er zijn verschillende prachtige stoffen te gebruiken zoals de stoffen van Rubelli en van Raf Simons voor Kvadrat. Zo creëer je een persoonlijk en eigen Moroso item.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s