Stable

 

law office

Winnaar van de award ARC16 voor het onderdeel Interieur: project Stable van Studio Farris. Een oude schuur is omgebouwd tot zeer strak en modern kantoor met vergaderzaal, bibliotheek, bureau, een rustplaats en leeshoek.

Door één autonoom object in de ruimte te plaatsen met een knipoog naar de oorspronkelijke boerenbestemming [stable = stal] en het landelijke gebied. Het object van gestapelde houten balken herbergt verschillende functies in zich. De balken zijn niet allemaal massief en worden gebruikt als opobergruimte, ook als boekenplanken, zitplaatsen en trap. Slim.

De schuur is van buiten gerestaureerd en oud gebleven, er zijn een aantal nieuwe openingen in gemaakt voor het benodigde daglicht en het contact met buiten. Binnenin is het geheel bekleed met nieuwe wanden en vloeren die allemaal zijn afgewerkt met beton, heel sober en strak waardoor alle aandacht uitgaat naar het eiken object in het midden…

Mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s