Zeven Zonden

image-5617421

Het spannende Zeven Zondenspel is gebaseerd op het schilderij ‘Tuin der Lusten’ van Jeroen Bosch. Iedere speler speelt een karakter uit het schilderij en volgt zijn eigen geheime levensweg terwijl hij of zij de verschillende werelden van het schilderij doorloopt. Onderweg liggen de 7 zonden op de loer…

Een fraai vormgegeven familiespel dat zorgt voor een avond vol luiheid, woede, hebzucht, gulzigheid, jaloezie, lust en ijdelheid. Of juist de tegenovergestelde daarvan. Met als eindpunt het Paradijs, de Tuin of… de Hel?

Een lust om te spelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s