schoon?

maxresdefault-2

Schoonmaken met een verantwoord product zonder chemische toevoegingen en zonder dierproeven. Maar wel mooi verpakt en met een lekker geur. In 2000 zijn 2 jeugdvrienden daarmee aan de slag gegaan en sinds 2001 bestaat de serie Method.

In 2002 heeft ontwerper Karim Rashid de flessen ontworpen en daarmee overtuigden ze een grote Amerikaanse winkelketen om hun producten te gaan verkopen. Inmiddels wordt het wereldwijd verkocht. Ook bij de AH.

Inmiddels is er een heuse Limited Edition uitgebracht. De illustraties voor deze serie komen van de hand van Johanna Basford die we waarschijnlijk allemaal kennen van de immens populaire kleurboeken voor volwassenen. Zij maakt het leven graag kleurrijker.[lees: laat mensen hun leven kleurrijker maken…]

The Hummingbird Garden is de ultieme collectie van de kenmerkende zwart-wit tekeningen van Johanna en het bonte kleurgebruik van Method. Een mooie combi van duurzaamheid en schoonheid. En de nadruk op schoon 😉

Voor pure poetspret. Goed idee voor de komende voorjaarsschoonmaak…

Leuke slogan: veilig + blinkend in plaats van chemisch + stinkend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s