Lililite

MT_IMG_0907THUMB

Handig bedleeslampje en meteen een 3-in-1: Lililite is namelijk leeslamp, boekenplank en boekenlegger tegelijk. Je legt je boek opengeslagen  over ‘het dakje’ als boekenlegger, ernaast kunnen de boeken die je nog gaat lezen worden geplaatst. En eronder zit een klein bedleeslampje die ideaal ligt geeft wanneer je in bed ligt te lezen.

Geinig: zodra je je boek er op legt gaat het leeslampje uit en deze gaat weer aan als je het boek weer pakt!

Bedacht door Nederlands ontwerper Thijs Smeets en zijn boekenverslindende vriendin Liedewij. Ze produceerden een paar stuks en daarop kwamen zoveel positieve reacties dat ze de aanvragen niet meer aankonden en een crwodfunding campagne zijn gestart.

We love Dutch Design.

2 gedachtes over “Lililite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s