Globe

Palomar-here-personal-globe-by-cities-small-3 2

Soms kom je dingen tegen die je meteen zou willen hebben. Zo ook een globe, een wereldbol. Intrigerend. Dit is een erg leuke variant, plat verpakt als bouwplaat die je zelf in elkaar dient te zetten. Opgebouwd uit allemaal driehoeken gemaakt van karton met katoen erom. Here – the personal Globe is verkrijgbaar in small, medium en large.

Daarna kan je met de 50 meegeleverde rode pinnetjes aangeven waar je al bent geweest op de wereld en zo wordt deze globe steeds persoonlijker en unieker.

Tja, mijn eigen wereldreizen blijven beperkt tot 2 werelddelen… Deze is geschikter voor iemand die al op alle werelddelen is geweest [t liefst op 50 verschillende plekken], das leuker. Ultiem cadeau voor de échte wereldreiziger.

Een gedachte over “Globe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s