Soft Spun

lampe-flos-gipskarton-soft-spun-large

Een paar weken geleden blogden we over inbouwlamp Skygarden voor in het plafond, maar er is ook een supergave versie voor in de wand: deze Soft Spun.

Deze hebben wij zelf geplaatst in de gang beneden en ter plaatse van het trapbordes. Het is net of de lamp half in de wand verdwijnt! Ook hier moet je vroeg bedenken waar je deze wilt, er zit een heel frame achter die je in de wand dient te plaatsen, daarna kan je het vlak stuken en meeverven in de kleur van de wand [of de wand juist in een andere kleur zodat de lamp er juist uit springt]. Mooi!

Er bestaat ook een ‘gewone’ versie van dit model Spun; een tafellamp en staande lamp in verschillende kleuren. Ook mooi. Het zijn ontwerpen van Neerlands designer Marcel Wanders voor het Italiaanse verlichtingsmerk Flos.

Wij adviseren je graag, zodat je op tijd bent om zulke speciale elementen te plaatsen in je interieur! Zie ook JMDinterieurarchitectuur.nl En voor de eerdere blog: http://www.jmdinspireert.com/Skygarden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s