Eden

rsa8_12-eden-condoms-2

Nieuwe kunstwerken die zijn gebaseerd op oude kunstwerken. De opdracht, genaamd Rijksstudio Award 2017, van het Rijksmuseum was: creëer een bijzonder ontwerp voor een praktisch product dat je dagelijks gebruikt dat is gebaseerd op een kunstwerk uit het museum. Met als beloning een bedrag van €10.000

Wat denk je van Eden Condoms, een prachtige verpakking voor condooms met afbeeldingen van  het kunstwerk ‘Eva verleidt Adam van de boom te eten’ Die kan je wel op je nachtkastje laten liggen! Mooi. Wel gebruiken natuurlijk 😉

Daarnaast onder andere een prachtige lamp Heron geïnspireerd door  ‘Zilverreiger in de Regen’, ook een prachtig Pop-Up Birds Book geïnspireerd door ‘Pauw’ en als winnaar het slaapmasker ‘Masterpieces Never Sleep’ geïnspireerd door ‘Portret van een meisje in het blauw’

Geweldig.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s