KLOQ

Schermafbeelding 2017-05-29 om 11.15.22.png

Een heuse slingerklok, maar dan helemaal van nu. Ontwerper Arjen Ros heeft de omzetting gemaakt van de ouderwetse slingerklok van Christiaan Huygens uit het jaar 1656 naar een moderne versie. Als zoon van een horlogemaker en na het zien van de film Moonrise Kingdom ging Ros een oude klok strippen om het daarna weer in elkaar te zetten en geheel geel te verven, de geboorte van een eerste Kloq…

De uiteindelijke  Kloqs zijn een kleurrijke expressie van minimalisme met een nostalgische ondertoon en ze geven een huiselijk gevoel aan elke ruimte. Gemaakt van berken triplex, verkrijgbaar in 2 afmetingen en in 4 mooie tinten waaronder ook naturel hout. De wijzers en slinger zijn verkrijgbaar in 5 bijzondere kleuren zoals goud en neon-oranje. Mix & match, maar ook een eigen kleur is op aanvraag mogelijk… Top!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s