Pony Up

81PkJiEPmvL._SL1500_.jpg

Pony Up Daddy Saddle is de volledige naam voor deze gadget. Een volledig overbodige gadget, maar tóch weer erg leuk! Middels dit ‘zadel’ kan je je kind makkelijk(er) laten pony rijden op je rug. En dat zal iedere ouder herkennen, dat willen álle kinderen!

Gemaakt van neopreen en in verschillende kleuren te bestellen. Denk naast roze en blauw aan  luipaardprint , zebra of camouflage. Makkelijk om te doen en vast te zetten met klittenband. Eén maat past vrijwel iedereen. Je kind heeft een zitplek met achter een rol om tegenaan te zitten en voor een rol om vast te houden. Handig, zo word je niet langer bij je kleding gepakt om vervolgens bijna te stikken…

En voor de geëmancipeerde moeders, tantes en buurvrouwen: ‘Works with Mommies too.’ Lol!

Meer grappige gadgets? Zie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s