wwoo

WWOO-5we gaan heerlijk buiten koken en buiten eten deze zomer. samen met wwoo.

je vormt met wwoo een trendy en toch tijdloze buitenkeuken geheel naar wens, smaak en budget. met een hoge achterwand of juist wat lager in lichtgrijs of antraciet. daarna invullen naar eigen wens, met de big green egg, een weeber bbq, een rvs wasbak of een haard. aan te vullen met allerlei accessoires als houten opbergkistjes of snijplanken. er ontstaat meteen een scheiding van een deel van je tuin of terras, een wand met je buren en je kan je huiskamer ermee verlengen.

de ontwerpen van piet- jan van den kommer staan bekend om het gebruik van gebruiksvriendelijke en natuurlijke materialen met een stoere look & feel. martijn vree is de drijvende kracht achter wwoo en realiseert samen met het installatie-team in iedere tuin of gelegenheid de gaafste ontwerpen welke samen met de klant gemaakt worden.

de zon schijnt, je staat er dan heerlijk te grillen en gaat buiten eten met een glas rosé in je hand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s