slim

Favorites-Arco-Slim-Table

De prachtige minimale tafel Slim van het Nederlandse meubelmerk Arco is er al 10 jaar. Een ontwerp van BertJan Pot. Een zeer dun blad en ranke poten door de innovatieve constructie van sandwich constructie van staal en honingraat, verborgen onder houtfineer.

Inmiddels is er een nieuwe uitvoering met Fenix HPL als topblad in wit, grijs of zwart. De poten en bladrand blijven houtkleuring en zijn in meerdere kleuren beits verkrijgbaar. Een speciale Nanotechniek heeft het blad bijzondere eigenschappen gegeven; extreem mat en fluweelzacht. Het biedt bescherming tegen krassen, bij wrijven met een droge doek ontstaat warmte waardoor kleine krassen verdwijnen!

Je tovert de krassen weg, een betoverende tafel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s