Met franjes

 

SAM1905-copy.jpg

Schoenfranjes waarmee je de look van je schoenen eenvoudig kan veranderen.

Met de hand gemaakt uit het allerbeste leer, persoonlijk en uniek waardoor iedere schoen in een kunstwerk verandert. Je past ze aan aan je kleding van die dag, of juist niet om een statement te maken of je kleurt ze bij je humeur…. de doe-het-zelf franjes passen op elke schoen en daarmee kan je je schoenen opPiNNEN!

PiNNEd by K is opgericht doorKris van den Oetelaar, een 23-jarige styliste, brand consultant en personal shopper. Met een trendgevoelig en waakzaam oog en een stevige vinger aan de modepols haalt ze haar inspiratie uit de wereld rondom haar en de modewereld.

Ongeveer een jaar geleden zag ze een paar leuke schoenen in Parijs met haar vriend maar dacht bij zichzelf dat de franjes niet helemaal juist zaten. En dat ze zulke lederen schoenaccessoires het zelf beter zelf kon ontwikkelen en verkopen. Verkrijgbaar voor vrouwen en voor kinderen in allerlei kleuren en materialen.

Schoeisel met franjes is helemaal hot en trendy momenteel… [En jouw oude schoenen kunnen nog een seizoen mee]

Slimme zet!

 

 

 

 

4 gedachtes over “Met franjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s