Spliners

118

Houten auto’s voor jongens en meisjes. Stevig, stoer, veilig en vooral heel mooi!

Ook geschikt voor oudere autoliefhebbers… Deze design auto’s van 22 centimeter lang, zijn gemaakt van essenhout. De designer leerde een professionele restauratietruc om sierpoten voor meubels te maken en paste dit toe voor het creëren van de bijzondere vormen van deze auto’s. Een blok essenhout wordt aan twee zijden langs een gedurfde lijn gezaagd en dan binnenstebuiten aan elkaar gelijmd.

Met een toevoeging van leuke kleuraccenten, voorzien van houten wielen en wieldoppen en assen van sterk staal en de banden van thermoplastisch rubber. Ze voldoen aan alle strenge speelgoednormen. Er zijn verschillende modellen met toevoeging van een nummer aan de naam Splinter; zoals 911, F1, R4 of T6. Altijd geleverd in een luxe cadeauverpakking.

Een ontwerp van Maarten Olden en geproduceerd in Amsterdam door Goochem Dutch Design.

Vroemmmmmm…

2 gedachtes over “Spliners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s