Rewined

Rewined-Mimosa-Limited-Edition-Candle-Relish-Decor.jpg

Weer een leuk product met wijn, dit keer zijn het kaarsen.

Rewined laat daklozen bij gerenommeerde restaurants de lege wijnflessen ophalen om er daarna mooie geurkaarsen van te maken. De kaarsen geuren dan weer naar… wijn. Wat denken jullie van de geur Merlot, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc of zelfs van Champagne?

Het uitgangspunt is simpel: neem oude wijnflessen, snijdt de bovenkant er af, vullen met wax en klaar is de kaars, gemaakt van iets wat anders was weggegooid. Verminderen, hergebruik en recycling is het motto van Rewined. De flessen worden gewassen, zorgvuldig gesneden en afgewerkt en dan gevuld met geurende soja-wax. De wijn-geurkaarsen hebben een brandduur van 60 -80 uur.

Geurkaars aan en een glas van dezelfde lekkerste smaak wijn in je hand… Klinkt heerlijk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s