Speetbox

packshot-11_risultato

Wij zagen deze mooie kachel op de interieurbeurs in Kortrijk en wij zijn om, mooi! De Speetbox by Starck is wederom een innovatief ontwerp van designer Philippe Starck.

Dit hoogperformante warmtemeubel is een luchtdichte houtkachel van 50 x 50 x 50 cm die je kan uitbreiden met kubussen in dezelfde maat. Zo kan iedereen deze kachel aanpassen aan zijn eigen behoeften en wensen. Bijvoorbeeld met een kubus voor je houtopslag, extra opbergruimte en met een kussen erop is dit een extra zitplaats.

Daarnaast kan je kiezen voor een warmteaccumulator; deze kubus is gevuld met stenen die de warmte accumuleren [opnemen] en gedurende 24u na het uitzetten van de kachel nog warmte afgeven. Via de android- of appstore-applicatie kan je de kachel bedienen, programmeren en verschillende zaken als verbrandingsvermogen en -snelheid aflezen.

Via je mobiel op afstand bedienen en dan in een heerlijk warm huis thuiskomen…

We blogden eerder over een design van Philippe Starck, over een mooie fietshelm:  https://jmdinspireert.com/2015/04/07/fietshelm/ en over een design wijnhuis: https://jmdinspireert.com/2016/09/05/wijnhuis/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s