Tulip

header_tulip_midi_v1

Mooie aanvulling op de Tulpen-familie; deze Tulip Midi. De fauteuil is al ontworpen door Pierre Paulin in 1960 onder nummer F549 en de serie is nu pas compleet, je kan kiezen voor de Little Tulip eetkamerstoel en de grote Tulip fauteuil en nu ook deze tussenmaat. Met een zithoogte van 43cm Dat is 46cm bij de eetkamerversie en 38cm bij de fauteuil.

In collectie bij Artifort. Verkrijgbaar in zeer veel kleuren stoffen of leer. Het onderstel is er met een kruisvoet [cross-base] of een schijfonderstel. Deze kan je ook in de kleur van je gekozen stoffering bestellen, mooi.

Klassieker!

Een gedachte over “Tulip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s