Nascondino

image3-2

Nascondino is een serie alkoven die in een grote ruimte een moment van  privacy kunnen bieden. In de huidige architectuur en het nieuwe werken ontbreken afgesloten ruimtes en wanden steeds vaker. Daarom bedacht de Belgisch ontwerper Pierre-Emmanual Vandeputte deze objecten.

Gemaakt van houten staanders, krukjes en vilten flappen waar je  tussen kan schuilen. De letterlijke vertaling van het Italiaanse woord Nascondino is verstoppertje spelen: je kan je even verstoppen, even in alle rust opladen…

Goed idee in deze hectische tijd met grote kans op een burn-out!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s