Qnoop

qnoop-sokken-700x400

Volgens mij heeft iedereen ze thuis liggen, de eenlingen. Eenlingsokken. Op de een of andere manier doe je ze als set in de wasmachine en na bij ophangen blijkt er altijd wel een verdwenen. Niemand die weet hoe het kan en waar ze blijven…

Daarom zijn er nu sokken van Qnoop. Die samen blijven door middel van een echte knoop in de ene sok en een lusje aan de andere. Je knoopt ze samen tot een set als ze de wasmand in gaan en ze komen er samengeknoopt weer uit.

Het zijn ook mooie sokken, fris gekleurde sokken in allerlei kleuren en dessins volgens de laatste trends. Gemaakt van biologisch katoen. En altijd met een bijpassend gekleurde en biologisch afbreekbare knoop. Daarnaast worden ze mooi verpakt.

Slim! Hoeven we niet langer te zoeken naar de andere eenlingen… Kunnen we onze tijd aan leukere dingen besteden.

 

2 gedachtes over “Qnoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s