Foto-Gravure

csm_photobeton_photoengraving_unipaulsabatier_toulouse_02_95a6625a36

Fotoprint op beton? Kan. Door middel van een foto grafure.

256 shades of grey. Je kan alle soorten afbeeldingen scannen en deze worden omgezet naar 256 grijstinten. De print wordt met een soort freesmachine verwerkt in de betonlaag. Het vlakke en vaak saaie betonoppervlak wordt levendig.

Prachtige oplossing voor bijvoorbeeld nieuw te bouwen musea waarbij je buiten op de gevels al laat zien wat er binnen te zien is. Ik denk aan een fotomuseum. Als herinnering aan vroeger tijden. Of juist een heel strakke moderne villa voorzien van een moderne print… Maar wat ook een mogelijkheden om bestaande gebouwen met saaie gevels te voorzien van beton met mooie afbeeldingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s