Protest

4a16c56fd84b2337b915b0f5d480ee9a

Voor een subtiel protest zijn ze heel geschikt, deze applicaties. Met een zeer duidelijke boodschap…

Er zijn 50 illustraties bedacht door Design Studio Sagmeister & Walsh tijdens de aanloop naar de Presidentsverkiezingen in de VS. Na de verkiezingen is de collectie verder uitgebreid met stickers en tattoos. En er zijn samenwerkingen met verschillende kunstenaars ontstaan. Een collectie om liefde en tolerantie aan te moedigen.

Of het helpt? Volgens de titel niet: ‘Pins wont save the World’. Maar door ze te dragen kan je je beter voelen én er wordt geld mee ingezameld voor gedupeerden onder het bewind van Trump. Dat geld gaat naar tal van goede doelen.

Wellicht helpen alle kleine beetjes…?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s