Speaker

Paolo-Cappello-Luciano-001

Helemaal van nu, deze gemoderniseerde speakers Luciano. Om optimaal naar je gestreamde muziek te luisteren via bluetooth 4.0. Mooi geluid én mooi om te zien.

Je ziet meteen de gelijkenis met de grammofoonspeler van vroeger. Ook daar zorgde de hoorn ervoor dat het geluid werd versterkt. Een paar jaar geleden ontwikkelden ze een serie met een gekleurde hoorn gestoken in houten kastjes, de Caruso. Deze variant is nóg eenvoudiger, slechts een hoorn , tevens draadloos. Minimalistisch.

Vormgegeven door de Paolo Capello Design Studio, gemaakt bij Nove waar ze met de fijnste soorten van keramiek werken. Verkrijgbaar in 3 matte kleuren, blauw, rood en zwart. Er is voor de échte liefhebbers een exclusieve variant verkrijgbaar in 24K goud.

Model Luciano is waarschijnlijk vernoemd naar Luciano Pavarotti, een Italiaans opera zanger en een van de beroemdste tenoren in de geschiedenis van Europa. Zo is De Caruso vernoemd naar tenor Enrico Caruso.

Te bestellen via de site van NewBlack. Home Design Internet -of- Things.

Ook leuk: https://jmdinspireert.com/2016/12/22/rokblok/

Een gedachte over “Speaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s