Art Dresses

LaDress--12-9-17-305100m.jpg

Fan van de Oude Meesters? Fan van het Rijksmuseum? Het Rijksmuseum heeft sinds kort een serie Art Dresses te koop. Deze prachtige tuniekjurjes zijn geïnspireerd op werken uit het Rijksmuseum.

Naast de bekende bloemenprint ‘Stilleven met Bloemen in een glazen vaas’ van Jan Davidsz kan je kiezen uit ‘De bedreigde zwaan’ van Jan Asselijn, ‘Fazant en chrysanten’ van Hiroshige of ‘Koolmezen op bloementak’ van Ohara Koson.

Het favoriete model jurkje model Blake van firma LaDress is voorzien van de mooiste oude werken, gemaakt van 100% zijde met wat toegevoegde stretch en wordt met de hand gemaakt. Begrijpelijk dat ze niet al te goedkoop zijn… Je kan kiezen uit een viertal prints in de maten XXS tot en met XXL en betaald er €350 voor.

Maar…. dan heb je ook wat! Uniek. Je loopt rond IN een kunstwerk.

Er is wel 1 groot minpunt: het achterpaneel is op de schouders na zwart en dat past niet bij alle afbeeldingen…. alleen bij de bovenstaande. Jammer!

Meer leuks van het Rijks: https://jmdinspireert.com/2017/05/24/delfts-blauw-2/ en nog verrassender: https://jmdinspireert.com/2017/05/23/eden/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s