Wonen&Co

 

IMG_7500

Wij waren er gisteravond en eigenlijk wel aangenaam verrast. De woonbeurs in het MartiniPlaza is eigentijds aangekleed en dat vind je gelukkig her en der terug.  De entree is mooi gestyled en je loopt de beurs binnen door een poort met allemaal hangplanten in een soort macraméhangers. Hip en happening, met de trends van nu.

Leukste afdeling was volgens ons FoodPorn. Pardon? Een uitgebreid smaakplein met plek voor allemaal lekkere dingen; bonbons, verse frieten, wijn of champagne, allerlei soorten worst en koffie. De verschillende smaken en geuren hangen verleidelijk in deze ruimte. De koffie van Dikke Bertha smaakt ons goed en het wordt nog leuker als Lars Koehoorn er mooie liedjes bij gaat zingen terwijl hij gitaar speelt. Wat een leuke sfeer.

De stands in de ruimte erachter ogen daarna wel wat saai, de overgang is wel erg groot.

Highlights waren wat ons betreft Sool, met allerlei mooie producten van hout. De fraaie keuken werd speciaal gemaakt voor deze beurs. Altijd leuk zijn stands van de hippe webwinkels als Musthaves. Hier omheen zijn een aantal kleine leuke en verrassende stands te vinden zoals Waardevolt, GeWoonANders, FOLK’s favourites en Bloomon. Mooi aangekleed is ook de stand van Hal8, leuke meubels, hippe accessoires en bekende prints zoals het Melkmeisje en hier hangen ook weer de prachtige hangplantjes.

Waarschijnlijk is het aanpakken van de trap thuis momenteel veelgevraagd, hier zijn meerdere stands voor te vinden. Ook stands voor zonnepanelen zijn er genoeg. Bijzonder was het elektrische windscherm van Verano, strak gemaakt van glas in een metalen frame waar je prima achter kan zitten uit de wind. Leuk was ook de stand van aannemer Sietsema, de  hele stand is op de kop; de tafel en stoelen hangen aan het plafond.

Het roze gedeelte slaan wij over, dit is een soort markt met allerlei spullen voor met name vrouwen. We hebben er ook geen tijd meer voor, onze anderhalf uur is zomaar om.

Meer foto’s op http://www.JMDinterieurarchitectuur.nl /dagboek en ook op FB-JMDinterieurarchitectuur

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s