Slime

img_1846-2

Deze blog is voor en door onze dochter: Fluffy Slime kan je kind prima zelf maken!

Nodig: scheerschuim + transparante [kinder] hobby lijm + lenzenvloeistof + vloeibare kleurstof [om eten mee te kleuren]

Doen: knijp ongeveer een eetlepel lijm in een kom en spuit daar een flinke klodder scheerschuim bij en roer dit heel goed door elkaar met een lepel. Voeg een scheut lenzenvloeistof toe en ga het mengsel met je handen verder kneden. Eigenlijk is je slime nu klaar, maar je kan er nog wat kleur aan geven. Met 1 drup kleurstof heb je voldoende. Even weer met de lepel om het te verspreiden en dan kan je het er door kneden.

Als je van alle ingrediënten meer gebruikt maak je meer slime,  je kan het bewaren in een afgesloten bakje in de koelkast. Zodra het plakkerig wordt voeg je weer wat lenzenvloeistof toe en kneed je het weer goed door elkaar.

FUN!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s