Mountain Hut

Peter_Pichler_Architecture_mountain_.jpgPeter_Pichler_Architecture_Oberholz_10 2.jpg

Na het winnen van een ontwerpwedstrijd voor een ‘mountain hut’ is het ontwerp van Peter Pichler in samenwerking met Pavol Mikolajcak inmiddels gerealiseerd. Deze mooie hut is geplaatst op 2000 meter hoogte in de Italiaanse Dolomieten.

De royale hut heeft een restaurant en is gesitueerd naast de skilift van Oberholz in Obereggen. Het is een moderne variant van een Stube en dan ook gemaakt van hout, veel hout. Mooi organisch verwerkt. De buitenkant wordt beschreven als een omgevallen boom met 3 hoofdtakken en die 3 takken eindigen met elk een grote glazen gevel. Alsof er 3 hutten staan. Mooi!

Dus… mocht je deze winter gaan skiën in de Dolomieten, beslist even gaan pauzeren in deze Stube!

Dichterbij huis iets moois ontdekken? Check: https://jmdinspireert.com/2018/12/10/uitkijktoren/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s